KONTAKTIRAJ NAS

055 425 700

Štampa

ŠTAMPA

ČISTA DIGITALNA TEHNOLOGIJA

U štampi svi zajedno imamo iskustva za još dva života, zato što smo svi počeli naše grafičko djelovanje u štamparijama.

Od početka smo se bacili na “čistu” digitalnu tehnologiju. Mi smo ti “zeleni”, pa ne volimo da prljamo okolinu. Preferiramo FSC materijale ako može, a višak recikliramo. Kvalitet štampe uvijek mora da bude maksimalan i mi to mjerimo uređajima, a ne raspoloženjem i ličnim osjećajem.

Štampamo male formate a i one velike, a po potrebi i promo artikle. Najviše nas poznaju po zlatotisku na etiketama, jer smo prvi koji su mogli da to rade digitalnom tehnologijom. Za sve što može imamo mašinu, jer preferiramo automatizaciju.

U TRI KORAKA

DO GOTOVOG PROIZVODA

PRIPREMIMO FAJL ZA ŠTAMPU

PRIPREMIMO FAJL ZA ŠTAMPU

ODŠTAMPAMO I DORADIMO PROIZVOD

ODŠTAMPAMO I DORADIMO PROIZVOD

OBAVJESTIMO TE DA JE SPREMNO ZA PREUZIMANJE

OBAVJESTIMO TE DA JE SPREMNO ZA PREUZIMANJE

GRAFIČKI DIZAJN

IMAŠ LOGO? TREBAŠ PROMO?

MALI FORMATI

ŠTA TI NUDIMO?

Imaš poslovni sastanak, ponesi vizitku.

Pita te neko čime se baviš, daj mu letak. Prodao si mu robu, daj mu katalog. Šalješ dopis, stavi to na svoj memorandum. Šalješ poštu, stavi je u svoju kovertu. Pakuješ dokumenta, stavi to u svoju fasciklu. Ne štedi na ovim stvarima, sve ovo je ogledalo tvoje firme.
VELIKI FORMATI

ŠTA TI NUDIMO?

To ti je ono ako treba da se vidi iz daleka.

Najlakše je to shvatiti kada imaš neki događaj u velikom prostoru, tipa sajam. Štand, baneri, pultevi, zastave, sve mi to imamo. Pokrećeš biznis a izloga nema, mi to riješimo za čas posla. Kada nešto ne možemo mi ti to kažemo, ali nećeš ostati na cjedilu jer ti pomognemo da nađeš ko može.
Etikete i naljepnice

ŠTA TI NUDIMO?

Je l’ znaš da koristimo materijale kao i ona najskuplja kozmetika sa reklama?

Želiš da budeš prepoznatljiv, idemo sa zlatotiskom? Može oblik bilo koji, jer imamo mašinu koja to isječe kako god želiš. Najviše se obradujemo etiketama za rakiju, jer uzorak uvijek ostane kod nas 😊.
Promo materijali

ŠTA TI NUDIMO?

Mi ti ovde ne „uvalimo“ katalog od 200 strana pa listaj i traži šta ti treba.

Sjednemo, razgovaramo, vidimo čime se baviš i onda ti damo prijedloge. Ne trošiš novac nemilice ako ne mora. Ne ide da dijeliš USB-ove a baviš se stočnom hranom. Daj svojim poslovnim partnerima nešto korisno. Ima u tim katalozima „promašaja“ u svakom pogledu. Sreća tvoja pa te upozorimo ako se „uhvatiš“ za nešto slično.
ŠTAMPA

NAŠI RADOVI

Veliki formati
Veliki formati
Mali formati
Mali formati
Promo materijali
Promo materijali
Etikete
Etikete
Grafički dizajn, Veliki formati
Grafički dizajn