USLUGE

Logo design

OVER 100 DESIGNED LOGOS

by the same principle since 2016.
3 designers give you 3 solutions.

You choose one, along with your suggestions we slightly correct the design. We check on Google ( to make sure there isn’t a similar design) and “run through” a couple of situations to see how it will look in use. You get a business card and a letterhead for FREE, so you don’t have to struggle from the start. All files that you’ll need will be sent in one email. Make sure to keep your files and email, but just in case, we’ll save a copy on our server as well.

OUR WORKS

LOGO DESIGN

DON’T HAVE LOGO? GET ONE HERE!

U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

BRIFING

U ovom procesu upoznajemo tvoj biznis ili proizvod.

To je jedan opušten razgovor. Tu pokušavamo da shvatimo šta tvoja firma voli, čime se bavi i šta su joj budući ciljevi. Pokušavamo da ne „smaramo“ previše, ali opet da dođemo do činjenica koje će biti vodilja u toku dizajna.
 
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

KONCEPT

Sve one podatke koje smo prikupili 
svako od nas doživi na svoj način. 

Zato uvijek rade 3 dizajnera na 3 prijedloga. Na jedan prijedlog može bitno da utiče naručilac posla. Kada završimo zajednički analiziramo sva rješenja, korigujemo ih i tek onda spremamo za prezentaciju.
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

PREZENTACIJA

U ovoj fazi koristimo fotomantaže da bi ti što bolje pokazali kako će tvoj logo da funkcioniše u upotrebi.

Spremne prikaze obično dobiješ preko Vibera ili mejla i imaš vremena na pretek da se bez naših suugestija samostalno odlučiš za konačno rješenje. Uvijek ima malo bi onoga ili ovoga, i mi to usvojimo, jer cilj je da budeš srećan sa rješenjem koje je tvoje.
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

FAJLOVI

Tek kada sve usaglasimo, pripremamo sve moguće radne fajlove, koji ti ikada mogu zatrebati.

Osim toga spakujemo ti dizajn za vizit kartu i memorandum, jer kada nemaš GRAFIČKU KNJIGU STANDARDA, znaju drugi dizajneri da skrenu u nepoželjnom smjeru.Te fajlove čuvaj, ali da znaš imamo ih i mi kod sebe.
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

BENEFITI

Nakon svega što smo prošli postali smo drugari.

Mi drugarima na sve ostale naše usluge damo 10% popusta, a tu smo da pomognemo za sve što treba ili nije jasno. Kada god zaželiš da unaprijediš brend, mi ti uradimo GRAFIČKU KNJIGU STANDARDA sa još većim popustom. E onda si baš „na konju“.