Preko 100 DIZAJNIRANIH LOGOA

od 2016. godine po istom principu.
3 dizajnera ti daju 3 rješenja.

Biraš jedno, koje uz tvoje sugestiije, blago korigujemo. Gotovo rješenje provjerimo na googlu (da nema slučajno neko slično) i “provučemo” kroz par situacija da vidiš kao će to izgledati u primjeni. Da se ne bi mučili odmah na početku, dizajn za vizitku i memorandum dobijete GRATIS. Sve moguće fajlove koji ti mogu zatrebati, pošaljemo u jednom mejlu. Fajlove čuvaj, kao i mejl, a za svaki slučaj čuvamo i mi, dok postojimo.

NAŠI RADOVI

LOGO DIZAJN

NEMAŠ LOGO? NABAVI GA OVDJE!

U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

BRIFING

U ovom procesu upoznajemo tvoj biznis ili proizvod.

To je jedan opušten razgovor. Tu pokušavamo da shvatimo šta tvoja firma voli, čime se bavi i šta su joj budući ciljevi. Pokušavamo da ne „smaramo“ previše, ali opet da dođemo do činjenica koje će biti vodilja u toku dizajna.
 
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

KONCEPT

Sve one podatke koje smo prikupili 
svako od nas doživi na svoj način. 

Zato uvijek rade 3 dizajnera na 3 prijedloga. Na jedan prijedlog može bitno da utiče naručilac posla. Kada završimo zajednički analiziramo sva rješenja, korigujemo ih i tek onda spremamo za prezentaciju.
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

PREZENTACIJA

U ovoj fazi koristimo fotomantaže da bi ti što bolje pokazali kako će tvoj logo da funkcioniše u upotrebi.

Spremne prikaze obično dobiješ preko Vibera ili mejla i imaš vremena na pretek da se bez naših suugestija samostalno odlučiš za konačno rješenje. Uvijek ima malo bi onoga ili ovoga, i mi to usvojimo, jer cilj je da budeš srećan sa rješenjem koje je tvoje.
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

FAJLOVI

Tek kada sve usaglasimo, pripremamo sve moguće radne fajlove, koji ti ikada mogu zatrebati.

Osim toga spakujemo ti dizajn za vizit kartu i memorandum, jer kada nemaš GRAFIČKU KNJIGU STANDARDA, znaju drugi dizajneri da skrenu u nepoželjnom smjeru.Te fajlove čuvaj, ali da znaš imamo ih i mi kod sebe.
U PAR KORAKA

PROCES IZRADE LOGOTIPA

BENEFITI

Nakon svega što smo prošli postali smo drugari.

Mi drugarima na sve ostale naše usluge damo 10% popusta, a tu smo da pomognemo za sve što treba ili nije jasno. Kada god zaželiš da unaprijediš brend, mi ti uradimo GRAFIČKU KNJIGU STANDARDA sa još većim popustom. E onda si baš „na konju“.