Grafički studio

dizajn / projektovanje / štampa / ekspres usluge

Lista usluga

Grafički studio Piksel posjeduje najsavremeniju digitalnu opremu za štampu i doradu. Princip kojim se vodimo je nabavka uređaja sa porijeklom iz Amerike i Zapadne Evrope. Xerox, Epson, Summa, Ideal, Reco System i Ciklos su poznati svjetski proizvođači grafičke opreme koji su našli mjesto u našoj radionici. Što se tiče repromaterijala trudimo se da obezbijedimo najkvalitetniji koji se nudi na našem tržištu. Našim stalnim kupcima dostupna je i fotografska oprema visokog kvaliteta i mogućnosti.

Posebna ponuda

Štampa svijetlih majica u punom koloru

U mogućnosti smo da vam ponudimo štampu majica u punom koloru. Radi se o veoma postojanoj štampi koja može da podnese do 50 pranja na temperaturama od 40 stepeni. Jedino ograničenje je u bojama majica koje moraju biti bijele ili svijetle nijanse.

saznaj više
Štampa projektne CAD dokumentacije

Ova ponuda je posebno zanimljiva za projektnatske i arhitektonske biroe. Projekte štampamo na EPSON ploteru sa brzinom od 28 sekundi po A0 formatu. Bitno je napomenuti da se radi o najnovijim EPSON bojama otpornim na vlagu (nema razmazivanja boje).

saznaj više
Sistem unutrašnjeg označavanja objekata

Ovakav sistem označavanja je stvoren u Zapadnoj Evropi kao odgovor na potrebe savremenih objekata sa velikom frekvencijom korisnika, a koji ujedno podliježe svim zakonskim regulativama u EU.

saznaj više

Štampaj ekološki. Štampaj kvalitetno. Recikliraj!

Ekološka svjesnost

Ekološka svjesnost je nešto što nije marketinški trik nego je način života. Trudimo se da u poslovanju a i u privatnom životu čuvamo našu okolinu od zagađenja. U grafici je ovaj problem posebno izražen zbog boja i hemikalija koje se koriste. U suštini, problem je u repromaterijalima koji dolaze sa tržišta koja ne podliježu EU regulativama.

Kako je postižemo?

Osim što insistiramo na kvalitnim uređajima, takođe insistiramo i na ekološki prihvatljivim bojama i repromaterijalu. Insistiramo na regulativama propisanim od EU i svaki naš dobavljač posjeduje dokaz o ekološkoj prihvatljivosti repromaterijala koji koristimo. Imajte na umu da u vašoj okolini postoje mjesta za otkup odpadnog papira i folija, tako da osim što čuvate okolinu od toga možete da lijepo i zaradite. Dvostruka korist zar ne?