Grafički studio

dizajn / projektovanje / štampa / ekspres usluge

O nama

Filozofija poslovanja

Grafički studio Piksel je osnovan kao porodična firma. Cilj nam je spojiti dizajn, grafiku i ekonomiju. Praktično gledano, želimo klijentima ponuditi kvalitetan dizajn, upotrebiti najoptimalniju tehniku štampe i izrade, i na kraju dobiti najbolji rezultat uz prihvatljivu investiciju za klijenta. Iako mlad tim, iza nas su godine iskustva rada u velikim sistemima i na velikim projektima od kojih je veliki broj u inostranstvu (preko 150 dizajn konkursa). Neke od projekata možete pogledati u našoj galeriji.

Radni proces

Kao temelj našeg poslovanja je grafički dizajn i njegova primjena kroz štampu i marketing. Mnogo puta smo svjedoci dopadljivog dizajna koji nema funkciju. Tajnu formulu funkcionalnog i dopadljivog dizajna nije lako naći. Naše mišljenje je da je ključ u klijentu i njegovom poznavanju poslovanja. Kako dizajnirati ako ne znate za koga i u koju svrhu?! Budite spremni da razgovaramo.

Zašto odabrati nas?

 • Želimo čuti o vama

  Uspjeh procesa dizajna i štampe zavisi od toga koliko smo spremni da saslušamo klijenta. Naše poslovanje počiva na temeljima kvalitetne komunikacije i jasnog definisanja zahtjeva od strane klijenta.

 • Mi volimo grafički dizajn

  Samo ljubav prema ovom poslu može da opravda silne sate uložene u razvoj i poboljšanja da bi vidjeli zadovoljnog klijenta. Taj momenat sve nas drži u sedlu i daje nam snagu da budemo bolji.

 • Štampa je naš vjerni saputnik

  Upoznati štampu kao proces je izazov. Kada to postignete ona je vaš najvjerniji prijatelj u realizaciji kvalitetnog dizajna. Samo onaj koji ne poznaje tehnike štampe može da traži opravdanje u njenom lošem kvalitetu.

 • Rokovi

  Loš proizvod je često posledica kratkih i nedostižnih rokova. Mi ne volimo loše proizvode, ali poštujemo rokove. Ne ljutite se na nas ako ne možemo da vam izađemo u susret. Mi samo želimo da vas poštedimo loše realizovanog posla.

Klijenti o nama

U razgovoru sa Borjanom shvatio sam svoje potrebe. Višak novca koji smo zajednički uštedili sam iskoristio za marketinški poduhvat koji još uvijek traje. Vjerovao sam u stručnost i dobio sam mnogo više.

Dragan (veleprodaja)
klijent

Došla sam sa idejom za letak za svoj budući proizvod. Razvili smo logo, dizajnirali etiketu i letak, odradili štampu i na kraju kreirali sajt. Da, rekla sam u množini, jer sam bila uključena u cijeli proces od samog početka. Na kraju sam bila presrećna jer sam mogla da kažem da je sve to zaista moje.

Milena (poljoprivredna proizvodnja)
klijent

Gitaru sviram od kada znam za sebe. Već 15 godina imam naziv grupe ali ne i zaštitni znak. Čovjek se poigrao sa tipografijom i kreirao čak i dizajn za majicu (besplatno). Bilo mi je čudno kada su tražili link za neku od mojih pjesama. Sve mi je bilo jasno kada sam ugledao majicu. Još mi napišu specifikaciju za štampu. U Americi vam to debelo naplate a već sutra zaborave da ste im bili klijent.

Sem (muzičar)
klijent (USA)